Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Caribbean Cocktail Fotografie Interactieve kaart Links Contact/Disclaimer Album-editions Miami Florida Keys Cruises Aruba Bahama's Cuba Curaçao Puerto Rico Saba St. Kitts St. Lucia St. Maarten St. Thomas Overige bestemmingen Caribbean sunsets English Test 

Home

Welkom bij Caribbean-editions!

Op elke pagina staan een aantal foto-webgaleries. Klik een foto in de webgalerie aan met uw muis en start de uitgebreide beeldvullende foto impressie van uw bestemming.

Via de interactieve kaartkiest u voor een foto impressie van de favoriete Caribische bestemming van uw keuze.

The Caribbean Cocktail

Ontdek de Caribbean!

The Caribbean Cocktail

The Caribbean Cocktail

is het multimediale reisverslag van een uitgebreide rondreis door het Caribisch gebied en is, zowel als avondvullende diashow, als internetversie te zien via www.album-editions.nlIn , waar fotografie, tekst en muziek samenkomen, vertonen wij slechts een selectie van het vele beeldmateriaal wat wij fotografeerden tijdens een aantal (zee)reizen door het Caribisch gebied.

Caribbean-editions foto-webgaleries

© Album-editions / Michel Hammann

© map: www.dynacolor.com USA

Caribbean sunsets

Beleef de dagelijkse zonsondergangen mee!

KLIK HIER

Op www.caribbean-editions.nl veel beeldmateriaal over het Caribisch gebied, de verhalen achter de foto's en veel informatie over de eilanden.Deze website zal een inspiratiebron zijn voor hen die geïnteresseerd zijn in the Caribbean en wellicht zelf van plan zijn een om een reis naar dit schitterende gebied te gaan maken!

Welcome to our overseas visitors!

CLICK HERE

Volg ons via


http://www.twitter.com/caribbeanednl http://www.facebook.com/albumeditions http://www.gplus.to/albumeditions