Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Caribbean Cocktail Fotografie Interactieve kaart Links Contact/Disclaimer Album-editions Miami Florida Keys Cruises Aruba Bahama's Cuba Curaçao Puerto Rico Saba St. Kitts St. Lucia St. Maarten St. Thomas Overige bestemmingen Caribbean sunsets English Test 

Fotografie

Onderwaterfotografie

"Maak een paar foto's meer en je hebt een verhaal!"

"Wanneer je een boek leest en je slaat de bladzijden om, dan wordt het interessant wanneer er afwisseling is. Dus als je een verhaal gaat fotograferen moet je met verschillende composities werken om diezelfde afwisseling te bereiken.Ik fotografeer dan ook ver weg (met groothoek), in close up, maak actiefoto's, portretten, een detail.Voor mij betekent zo'n verhaal de mogelijkheid hebben om aan een reis of belevenis te kunnen terugdenken en die vervolgens met een breder publiek te kunnen delen."

Fotografie

Met de komst van de digitale fotografie is er op haast revolutionaire wijze een nieuwe manier van fotograferen ontstaan. Licht, compositie en stemming blijven de essentiële facetten van de fotografie. Maar met digitale fotografie heb je deze facetten beter in de hand omdat je de foto's ter plekke kunt beoordelen en zonodig kunt aanpassen.

Voor het fotograferen van een onderwaterimpressie gebruikten wij de Fuji Quicksnap Marine Underwater Disposable Camera. Handzaam te bedienen tijdens het snorkelen in de Caribische Zee!

Alle opnamen gefotografeerd met Nikon D40 en Nikon D70

Caribbean sunsets

Voor een overzicht van de mooiste Caribische zonsondergangen

KLIK HIER


http://www.nikon.nl