Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Caribbean Cocktail Fotografie Interactieve kaart Links Contact/Disclaimer Album-editions Miami Florida Keys Cruises Aruba Bahama's Cuba Curaçao Puerto Rico Saba St. Kitts St. Lucia St. Maarten St. Thomas Overige bestemmingen Caribbean sunsets English Test 

Cruises

Caribbean Cruises

Het Caribisch gebied is dé ideale bestemming voor het maken van een cruise! Naast genieten van zon, zee en de talloze activiteiten aan boord ook elke dag wakker worden in het zicht van opnieuw een exotische haven en de tijd nemen om de lokale sfeer te verkennen.De cruiseschepen blinken uit door hun kunstzinnige vormgeving zowel van binnen als van buiten en zijn waredrijvende vakantieoorden met elk hun eigen charme en alle denkbare topfaciliteiten.Aan u als passagier de keuze om mee te doen aan de perfect verzorgde activiteiten programma's of heerlijk genieten van de rust op één van de vele dekken.In de Caribbean-editions webgalerie een impressie gefotografeerd tijdens 4 cruises door de Caribbean!

Genieten van de vele faciliteiten aan boord!

Klik een foto in de webgalerie aan met uw muis en start de uitgebreide beeldvullende foto impressie van het leven aan boord.

Klik op de foto voor een beeldvullende versie.

Terug naar interactieve kaart

Caribbean sunsets

Beleef de dagelijkse zonsondergang mee!

KLIK HIER

Start/Stop muziek