Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Caribbean Cocktail Fotografie Interactieve kaart Links Contact/Disclaimer Album-editions Miami Florida Keys Cruises Aruba Bahama's Cuba Curaçao Puerto Rico Saba St. Kitts St. Lucia St. Maarten St. Thomas Overige bestemmingen Caribbean sunsets English Test 

Bahama's

Bahama's

De Bahama's bestaan uit 700 grotere en 2.500 kleine koraaleilanden. De archipel strekt zich uit van de oostkust van Florida tot boven de noordkust van Haïti.De Bahama's waren al lang bewoond door Arawak indianen voordat Columbus de eilanden in 1492 'ontdekte'. Door de strategische ligging werden de eilanden later ook 'ontdekt' door handelaren en piraten. Eind 18e eeuw werden de Spanjaarden uiteindelijk door de Engelsen verdreven en tot op heden maakt de eilandengroep deel uit van het Britse Gemene Best.De eilanden bieden de toerist naast zon, zee en strand ook fraaie historische gebouwen, leuke winkelcentra, een uitgebreid uitgaansleven en een prachtige onderwaterwereld!

De 'Bahama Bank'

De talloze eilanden, zandbanken en koraalriffen van de Bahama's bieden vanuit de lucht een kleurrijk beeld van blauwtinten.

Klik op de foto voor een beeldvullende versie.

Terug naar de interactieve kaart

Cruiseterminal, Nassau, Bahama's

Klik op een foto in de webgalerie voor een beeldvullende impressie van de Bahama's

Voor méér informatie over de Bahama's: KLIK HIER


http://www.landenkompas.nl/bahamas